sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Megjelent és elstartolt a legújabb és egyben szívügynek is nevezett kampányunk, a #pinkseries.

A rák témájára való figyelemfelhívás és a prevenció elengedhetetlen fontosságú a mai világban, mi éppen erre fókuszálunk most.

Ügynökségünk rendszeres rákszűrés fontosságára, a megelőzésre szeretné felhívni a figyelmet. A Starpath Agency hisz az őszinte és a szókimondó kommunikációban, ennek okán úgy gondoljuk a fontos témákra való felhívás kiemelten fontos a mai világban!
Minél többen vesznek részt ebben a fontos ügyben, annál nagyobb az esély arra, hogy kevesebb nőt diagnosztizáljanak késői stádiumban ezzel a komoly betegséggel.

Ami neked csak egy fénykép, videó vagy egy bejegyzés: az másoknak akár életmentő lehet! Kérjük ne feledd, hogy az összefogás és a női erő most hatalmas falakat dönthet le és új, az egészség felé vezető ösvényeket nyithat meg!

Kampány fő célja:

– A Starpath Agency most 3 teljes hónapon keresztül áll bele ebbe a kampányba. 
Az ügynökség 3 hónap alatt befolyt bevételének 10%-át Alapítványnak juttatja, továbbá folyamatos lehetőséget biztosít vállalkozásoknak arra, hogy a témában felszólaljanak.
A Starpath Agency minden #pinkseries cikket díjmentesen ír meg, és közöl le oldalain.

Így segítheted a kampányt és a prevencióra való figyelemfelhívást!

– 1 fényképpel, videóval, amelyet saját közösségi média oldaladon közzéteszel. 

Nagyon fontos, hogy dominánsan jelenjen meg a pink szín, és használd a #pinkseries, #starpathagency hashtageket. 
Amennyiben taggeled az ügynökség oldalát is, úgy a Te üzeneted még több emberhez jut el, mindemellett támogatod a Starpath Agency 3 hónapos kampányát.

Köszönjük a támogatásodat!
#pinkseries