sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!
 

Szerezz tapasztalatot a Starpath Agencynél!

Home / Szerezz tapasztalatot a Starpath Agencynél!

Szerezz releváns tapasztalatot ügynökségünknél!

A Starpath Agency számára fontos a fiatalok támogatása, a megfelelő edukáció biztosítása. Ennek okán a gyakornoki programunkban résztvevő hallgatók beleláthatnak az ügynökség életébe, működésébe: valós feladatokban, projectekbe kapcsolódhatnak be, így valós és hiteles referenciát kaphatnak.
Ügynökségünk home office-ra van berendezkedve, így főként azokat várjuk, akik számára vonzó a digitális nomád lét, és akik nem igénylik az irodai környezetet napi szinten.

Gyakornoki programunkba az alábbi fiatalok jelentkezését várjuk:
– Grafikus szakos hallgatók/frissen végzett grafikusok,
– Marketing szakos hallgatók.

Milyen munkakörbe csatlakozhatnak be a gyakornokaink?
– Tartalomgyártás (Instagram, TikTok)
– Hírlevelek (szövegírás, és kreatív anyagok elkészítése)
– Influencer marketing
-Social media marketing

A gyakornoki program időtartalma: 2+2 hónap

A gyakornoki program első 2 hónapjában a gyakorlatot végző hallgatók számára ügynökségünk biztosít, háttértámogatást. (Az első két hónap díjmentes)
Amennyiben a Starpath Agency elégedett a gyakornok munkájával, további 2 hónappal hosszabbítja meg a szerződését, és ekkor díjazza a hallgató munkáját.
A gyakornok 70%-ban önállóan kell, hogy munkáját elvégezze, azonban természetesen segítjük-koordináljuk: így nem lesz teljesen magára hagyva.
A tudást amelyet kapott, azt itt átültetheti gyakorlatba is.

Az év gyakornoka:

Hiszünk a motivációban!
2024-ben az év gyakornoka Spanyolországba, Alicanteba utazhat 5 teljes napra, repülőjegyét-szállását az ügynökség biztosítja Számára.
Megismerkedhet az ügynökség helyszíni irodájával, és bepillantást nyerhet a mindennapokba.
Az év gyakornoki díját 1 fő kapja meg. A Starpath Agency figyelembe veszi:
a gyakornok fejlődését, eredményeit, munkáit, és persze a tenni akarást.
Légy Te a legjobb!

Jelentkezés a honlap alján lévő űrlapnál, vagy Csiki Anitánál, a hello@starpathagency.com vagy a starpathagency@gmail.com email címen tudtok.