sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / A gyermekneveléssel kapcsolatos kihívásokra egy új online platform kínál segítséget.

Szülőnek lenni csodálatos, de embert próbáló feladat

A szülőknek számtalan kihívással kell szembenézniük a gyermeknevelés során, ami egyre nagyobb terhet ró rájuk, legyen szó az időbeosztásról, a napi teendők közötti logisztikáról, vagy a megfelelő szakemberek kiválasztásáról a gyermekük számára. Egy új online platform segítségével a szülők egyszerűbbé és hatékonyabbá tehetik az internetes keresési folyamatokat, amivel időt és energiát takaríthatnak meg, és így minőségi időt tölthetnek a családjukkal, ahelyett, hogy órákon át keresgélnének a neten.

KSH 2016-os online végzett “kis népszámlásása” szerint 1 millió 716 ezer családban, és a családok közel kétharmadában él gyermek. Mindez azt jelenti, hogy a magyar szülők milliói küzdenek nap mint nap a gyermeknevelés kihívásaival. Ráadásul egy 2020-as felmérés szerint egyre nő az egyszülős családok száma, ami nagyobb terhet jelent a számukra, mert precízebb időmenedzsmentet kíván meg tőlük.

 A szülőknek gyakran nagy kihívást jelent kiválasztani és eljutni a gyerekkel a különféle fejlesztésekre, vizsgálatokra vagy megszervezni az iskola utáni
tevékenységeket. Ez ma már társadalmi
probléma, ami stresszel jár és kihat a család életére, illetve a gyerekek
mindennapjaira. A sokszor órákig vagy napokig tartó online keresgélés,
összehasonlítás, utánajárás rengeteg időt és energiát vesznek
el a családtól, amit akár másra, minőségi családi programokra és közös
kikapcsolódásra is fordíthatnának. – avat be a szülői lét buktatóiba Gál Anita, a gyermekekkel kapcsolatos szolgáltatókat egy platformra gyüjtő Kihezvigyem.hu tulajdonosa.

Digitális segítség a szülőknek: a megbízható gyermek szolgáltatások keresésének új útja

Az internet és a digitális technológiák lehetőséget kínálnak a szülők számára, hogy könnyebben navigálhassanak a gyermekneveléssel kapcsolatos feladatok között. Azonban a hatalmas mennyiségű információ és a számos elérhető szolgáltatás közül gyakran nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, és biztosra menni a szolgáltatások minőségét és megbízhatóságát illetően. 

„Nem minden interneten talált információ helytálló és megbízható, ezért kiemelten fontos, hogy a szülők megfelelő és ellenőrzött forrásból merítkezzenek. Ez különösen igaz akkor, ha valamilyen szolgáltatást szeretnének igénybe venni a gyermekeik számára. Magyarország első online gyermek szolgáltatás kereső- és időpontfoglaló platformja abban segít, hogy a szülők gyorsan és egyszerűen megtalálják a legjobb szakembert, aki támogatni tudja őket a gyermekükkel kapcsolatos kihívásokban.” – zárta gondolatait a hiánypótló online szolgáltatás ötletgazdája.”

További információk:

Gál Anita

tulajdonos

Kihezvigyem.hu