sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!
 

Marketing

A Starpath Agencyvel való munka könnyebb, mint gondolnád. Ezen az oldalon bemutatjuk azokat az irányokat, amelyekkel mi foglalkozunk: nézd át, és egyből látni fogod: mire is van szükséged? Bizonytalan maradtál? Semmi gond: írj ránk, és segítünk!
01
Meghoztad a döntést

Az első lépés

Jó úton jársz: az elhatározás gondolata már érlelődik a fejedben! Úgy érzed segítségre van szükséged, de még nem tudod kit válassz, milyen időtartalomra szóljon ez az elköteleződés. Tedd fel magadban az első és az egyik legfontosabb eredményt? Rövidtávon szeretnél változást elérni, vagy inkább hosszútávon gondolkoznál, és profitot szeretnél? Lényegében ez a kérdés már önmagában rengeteg mindent eldönt.

02
Rövidtávú célok

A közös munka

A Starpath Agencynél rövidtávú céloknak hívjuk mindazt, amely gyors, és látványos eredményt hoz a vállalkozásodnak. Ide soroljuk az alábbi szolgáltatásainkat: social media felület kezelése, szövegírás, sajtóanyag kiküldése, arculat kialakítása, új logó, új honlap, fotózások, influencer marketing. Csupa olyan dolog, amely frissességet ad a márkádnak, új lendületet. Szerintünk ezek nagyon fontos dolgok, mert a márkádnak mind-mind egyenként is az alappillérei. Természetesen a rövidtávú célok akkor működnek igazán jól, ha Te vagy valaki más a hosszútávú célokon dolgozik közben: tehát van marketing a vállalkozásod mögött.

03
Hosszútávú célok

Hozzuk ki a maximumot!

Ügynökségünknél hosszútávú marketingcéloknak hívjuk azokat a stratégiákat, amelyek során minimum 3 hónapra tervezünk Veled, és a márkáddal. Ekkor komplett stratégiát dolgozunk ki, amellyel haladni fogunk: figyeljük az értékesítésed, optimalizáljuk a bevételeidet. Kampányokban gondolkozunk, hirdetésekben: statisztikákat elemzünk-véleményezünk. Célunk az lesz, hogy hosszútávon profitot termeljünk Neked, és kihozzuk a márkádból a legjobbat.

04
Tanácsadás

Amikor egyedül mennél végig az utadon

Van az úgy, hogy csak egy egészen pici energia hiányzik, vagy egy irány! Ez az, amikor azt érzed, hogy mindent képes vagy önállóan is elérni, de mégis jó lenne konzultálni valakivel: brainstormingot tartani, face to face. Nálunk erre is lehetőség van: sokszor a legjobb ötlet ott van mindvégig a szemünk előtt, egészen egyszerűen csak valamiért észrevenni, értelmezni. Írj nekünk, és keressünk Neked egy konzultációs időpontot!