sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Bevettük Spanyolország marketing világát

Itt a lehetőség, hogy kilépj a nemzetközi piacra

Amikor a spanyol piacra való terjeszkedés lehetőségét vizsgáltuk, egyértelművé vált, hogy ez nem csak egy újabb üzleti lépés lesz a számunkra hanem egy igazi kaland. Spanyolország marketing szempontból kiaknázatlan terület a hazai vállalkozások számára, pedig vibráló gazdasági életével és stabilitásával, a fogyasztói piac sokszínűségével és a turizmusban rejlő potenciáljával tökéletes terepet nyújt a magyar vállalkozások számára a sikeres nemzetközi terjeszkedéshez. 

Készen állsz a szintlépésre? Fedezd fel, hogyan nyithatunk új horizontokat a számodra a marketing és kommunikációs tapasztalatunkkal, valamint széleskörű spanyol PR és marketing kapcsolataink révén.>>>

Négyszer annyi potenciális ügyfelet érhetsz el közel ugyanannyiért

Spanyolország marketing szempontból virágzó lehetőségeket kínál a magyar vállalkozások számára. A spanyol vásárlói közösség nyitottsága és költekezési kedve kiemelkedő, az átlag életszínvonal és a minimálbér pedig magasabb, mint Magyarországon, ami kedvezőbb feltételeket teremt a számodra. 

Ráadásul Spanyolország népessége több mint 47 millió fő, ami azt jelenti, hogy négyszer több emberhez juttathatod el az üzenetedet, de mindezért nem kell sokkal többet fizetni, mintha csak a magyar piacot céloznád.

Professzionális szolgáltatásaink segítségével maximálisan kihasználhatod ezeket a lehetőségeket, legyen szó influencer marketingről, célzott PR-kampányokról, vagy akár helyszíni fotózásokról Spanyolországban.

Egyedi előnyök, amit máshol nem találsz

Különleges helyzetben vagyunk, ami számodra komoly versenyelőnyt jelenthet. 

Nincs még egy magyar ügynökség, amely ennyire célzottan tudna fókuszálni Spanyolországra. 

Lokális szakértelem: Helyi csapatunkkal és spanyol nyelvtudásunkkal biztosítjuk, hogy üzeneted pontosan célba érjen.

Személyre szabott megoldások: Egyedi igényekre szabott PR és influencer stratégiákkal garantáljuk, hogy a vállalkozásod sikeresen megveti a lábát a spanyol piacon.

Teljes körű támogatás: A kampánytervezéstől a végrehajtásig mindenben a segítségedre vagyunk, hogy maximalizálhasd üzleti lehetőségeidet Spanyolországban.

Beszéljenek helyettünk az adatok: nézzünk egy példát

Magyarországon már bizonyítottunk, de Spanyolország marketing területén való térhódításunk igazi mérföldkő volt számunkra. Büszkén jelenthetjük, hogy az erőfeszítéseink gyümölcsözőek voltak és hatékonyan építettük fel PR kapcsolatainkat ebben a gazdag lehetőségeket kínáló országban. 

Ezt a legutóbbi sajtóanyagunk terjesztésének eredményei is alátámasztják. A cikk összesen 609 különböző platformra jutott el, közülök 539 helyre e-mailen és további 70 felületre RSS feed csatornákon keresztül. Ez mutatja a terjesztési hálózatunk széles körű és hatékony elérését, ami lehetővé teszi, hogy üzenetünk minden releváns csatornán megjelenjen.

A sajtócikk összesen:

 • 8204 minimális megjelenést (vizuális hatást) ért el
  Ez a szám segít mérni a kampány láthatóságát, vagyis, hogy mennyire volt sikeres a kommunikációs stratégiánk a közönség elérésében. A magas megjelenési szám azt jelzi, hogy üzenetünk széles körben elterjedt, növelve ezzel a márka láthatóságát.
 • 1640 konkrét reakciót generált
  Ez a szám mutatja, hogy mennyire volt hatékony a sajtóközlemény vagy hirdetés az adott médiumban. A közvetlen reakciók, mint például a cikkek, interjúk, vagy egyéb médiamegjelenések azt bizonyítják, hogy a tartalmunk releváns és értékes volt a média számára.
 • 90 alkalommal került említésre
  Ez a mérőszám a sajtóközlemény vagy a PR anyag konkrét média megjelenéseinek számát jelenti. A számos megemlítés azt bizonyítja, hogy az üzenetünk fontos és érdekes volt, azaz magas hírértéket képviselt a médiában, ami segített növelni a márkánk ismertségét és elérni a célközönséget.
 • 18.422 becsült (minimum) elért felhasználóhoz jutott el
  Ez a mérőszám azt mutatja meg, hogy összesen (minimum) hány felhasználóhoz juthatott el a sajtóanyag. A széleskörű elérés biztosítja, hogy üzenetünk a lehető legtöbb potenciális ügyfélhez eljusson.
 • 30,81%-os médiahatást és visszhangot ért el
  Ez a mérőszám azt mutatja meg, hogy a sajtóközlemény által generált eredeti médiahatás mennyire volt képes további hatásokat, például megosztásokat, beszélgetéseket vagy más interakciókat generálni. A jelentős visszhang azt jelzi, hogy kommunikációnk nem csak eljutott a közönséghez, hanem aktív párbeszédet és érdeklődést is kiváltott.
 • A sajtóközlemény reklámérték egyenértéke 1779,83 volt
  Ez azt mutatja, hogy milyen értéket képviselt volna a médiamegjelenés, ha azt reklámként vásároltuk volna meg. (Euróban) Az érték jelzi, hogy befektetésünk a PR tevékenységbe jelentős megtérülést hozott.
 • Média típusok szerinti terjesztés
  A sajtóanyagunkat 33 különböző médiacsatornán keresztül terjesztettük, amelyek között általános és tematikus média platformok is voltak. Ez a sokrétű megközelítés segített abban, hogy a lehető legtöbb területen maximalizáljuk a láthatóságot.
 • Kategóriák szerinti terjesztés
  A sajtóanyagunk széles körben elterjedt, több különböző kategóriában, mint például országos, kommunikáció, marketing, divat, szépség, e-kereskedelem, Madrid, egyéb szolgáltatások, vállalkozók stb. Ezek a kategóriák azt mutatják, hogy a sajtóanyag nem csak széles körben terjedt el, hanem célzottan is eljutott ahhoz a közönségekhez, akik a leginkább érdeklődhetnek a tartalom iránt. Az, hogy egy sajtóanyagot több különböző, de releváns kategóriában is terjesztenek, növeli a célcsoportok elérésének esélyét, valamint a tartalom relevanciáját és hatékonyságát az adott területeken.

  Szeretnéd látni a teljes riportot? Díjmentesen biztosítjuk Neked a teljes átláthatóság érdekében: előre összekészített pdf-ben összeállított dokumentáció, amelyben végigkövetheted a saját spanyol kampányunkat.

Otthonosan mozgunk Spanyolország marketing világában

Kiemelt célunk, hogy segítsünk a magyar vállalkozásoknak megvetni a lábukat a spanyol piacon, ezzel megnyitva az utat a nemzetközi sikerek felé. Lépj be a spanyol piacra és használd ki a lehetőséget a nemzetközi területek meghódítására! 

Profi szolgáltatásainkkal maximalizálhatod az üzleti lehetőségeidet:

 • Hatékony influencer marketing – Spanyol influencer kampány indítása és teljes körű koordinációja a tervezéstől a végső statisztikák leadásáig.
 • Célzott PR kampány – Spanyol nyelvű sajtóközlemény írása és terjesztése, garantált megjelenéssel.
 • Spanyol modellek közvetítése a márkád számára
 • Fotózás Spanyolországban, akár közvetlen a tengerparton is.

Emellett segítünk a spanyol kulturális és üzleti környezethez való alkalmazkodásban, valamint a helyi partnerekkel való kapcsolatépítésben, vagy akár a árumozgatásban is. (Budapest-Costa Blanca)

Fedezd fel, milyen előnyöket kínál Spanyolország, és ragadd meg a nemzetközi piacok meghódításának lehetőségét velünk. A Starpath-nál otthonosan mozgunk Spanyolország marketing világában, így biztosítva, hogy a vállalkozásoddal sikeresen elérd az üzleti céljaid.

Ha többre is kíváncsi vagy és érdekel az együttműködés, vedd fel velünk a kapcsolatot és dolgozzunk együtt a nemzetközi üzleti sikered megvalósításáért!>>>