sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Fedezd fel Budapestet sétával! – Mutatjuk a város TOP 4 izgalmas helyszínét!

Írta: Tollas Tímea, Starpath Agency

Sétálni öröm és mindig felüdülés. Különösen igaz lehet ez a kijelentés akkor, ha csodaszép környezetben van szerencsénk élvezni a természetet és annak lehetőségeit. Budapest romantikus város, amely tele van történelemmel, így ha igazán ráhangolódunk, azon kaphatjuk magunkat, hogy a szél régi történeteket súg a fülünkbe. A Starpath Agency most összeállította, hogy melyek a kedvenc aktuális helyei Budapesten.

Akár helyi lakosok legyünk, akár turisták, egy dolgot biztosra vehetünk: Budapesten mindig fogunk találni olyan látnivalókat és érdekességeket, amelyek felderítenek. Nincs is euforikusabb és megnyugtatóbb érzés annál, mint amikor egy hosszú, monoton nap után kicsit végre kiszakadhatunk a hétköznapok szürke homályából és a fárasztó hajtásból.

A jó idő pedig már adott mindehhez, így az április csakis arra vár, hogy teljes odaadással és még annál is nagyobb lendülettel belevessük magunkat a sétálásba és szeretett városunk felfedezésébe!

Sportcipőket vagy túra bancsokat érdemes elővenni, a lelkünket pedig felkészíteni, ugyanis következnek azok a top budapesti helyszínek, amelyeket egy kis sétával is elérhetünk a melegebb idő beköszöntével!

1. Travelling Galaxy

Helyszín: Budapest, 1053. Kecskeméti utca 5.

Amennyiben Te is Star Wars rajongónak tartod magadat és élsz-halsz minden a filmmel kapcsolatos dologért, akkor ezt az interaktív, izgalmas kiállítást neked találták ki!

Csodáld meg az életnagyságú bábukat, fotózkodj, amennyit csak akarsz és fedezd fel az univerzum misztikus csodáit úgy, ahogy eddig még sosem tetted!

A jelszó: Travelling Galaxy!

Bővebb információ: https://travellinggalaxy.hu/?gclid=Cj0KCQjw8qmhBhClARIsANAtboe3ht0JGK87Pzwhb2Tuxhm_D56jr1q94rqegVcU6pCsfkq4D1nIwFkaAhTUEALw_wcB

2. AllinVR Budapest

Helyszín: Budapest, 1085, Mária utca 5.

Merülj el a virtuális valóság rejtelmes és sokszor megdöbbentő univerzumában! Ragadj meg egy szemüveget és máris olyan köntösben láthatod a világot, amilyenben mindig is szeretted volna!

Ezen a helyszínen VR szabadulószobás menekülésen is részt tudsz venni a barátaiddal, vagy akár egyéniben is játszhatsz, ha éppen olyan kedved van. Válogass az 50 -féle játék közül és hagyd, hogy  a képzeleted szárnyra kapjon!

Bővebb információ: https://allinvr.hu/all-in-vr-kapcsolat/

3. Imagine Budapest

Helyszín: Budapest, 1053, Királyi Pál u. 18. 

Séta, történelem és izgalmas sztorik. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy Budapest tele van rejtélyekkel és meglepetésekkel, csak a megfelelő idegenvezető társasága kell hozzá?

Fedezd fel tematikus sétákkal a várost, miközben olyan élményben lesz részed, amelyre mindig is vágytál! 

Bővebb információ: https://imagine.hu/

4. Conte Cafe

Helyszín: Budapest, 1051, Sas utca 11. 

Bazilika, forró kávék széles választéka, boldogság és egy csipet romantika. Kell ennél több egy tökéletes délután megkoronázásához? 

Amennyiben szívesen kóstolnál finomabbnál finomabb kávékat, méghozzá gyönyörű környezetben, akkor ne habozz felkeresni a belvárosban található Conte Cafét!

Bővebb információ: https://www.contecafe.hu/

Sétálj, töltődj fel és engedd, hogy a fenti izgalmas helyszíneknek köszönhetően Te is újult erőre kapj! Neked melyik helyszín nyerte el a legjobban a tetszésedet?