sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Áprilisi színes színházi körkép: szerintünk ezeket a színdarabokat érdemes megnézned tavasszal!

Írta: Tollas Tímea, Starpath Agency

Színházba járni élvezetes dolog, a legtöbben pedig ezzel a nézőponttal értünk egyet. Nincs is annál lélekemelőbb és megnyugtatóbb érzés, mint amikor a parfümöktől és a sajtos perectől illatozó színházteremben végre elfoglalhatjuk a névre szóló helyünket vagy netán páholyunkat.

Egyfajta természetes és teljesen jóleső izgatottság lesz úrrá rajtunk ilyenkor, hiszen a színház világa mindig újabbnál újabb élményeket tartogat a nézők számára. Kaland, romantika, dráma vagy éppen bosszútörténet? Bármire is vágyakozzunk olyan nagyon, ebben a különös világban egészen biztosan rátalálnak.

Merülj el egy olyan univerzumban, ahol a képzeleted szab határt a történetnek! Csodáld meg a lenyűgöző színészi játékot és sose feledd: „Színház az egész világ!”

Ezeket a színházi programokat ne hagyd ki Te sem idén áprilisban!

MENOPAUZA – musical két részben

Hol? A Játékszínben

Mikor? Április 16, 17-én

Miről szól? 

Tabutéma, ismerős női sorsok és élethelyzetek egy csipet ellenállhatatlan humorral megfűszerezve. A mai korban játszódó darab, a new york-i Bloomingdale’s áruházban játszódik és minden egyes nőt kitartásra, összefogásra és öniróniára késztet.

Nézd meg Te is a Menopauzát és mosolyogj egy jót magadon és csak úgy a női nemen!

Bővebb információ: https://www.jegy.hu/program/menopauza-94703

Mamma Mia!

Hol? A Madách Színházban

Mikor? Április 14,15,16-án

Miről szól? 

Ki ne ismerné a Mamma Mia! Slágert és a belőle készült musicalt? Már látjuk is magunk előtt a görög tengerpartot, a szerelem édes ízét és kézzel foghatóan tapasztaljuk azt a mérhetetlen szabadságot, amit ad!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Lepd meg magad vagy egy barátodat ezzel a fantasztikus darabbal!

Bővebb információ: https://www.jegy.hu/program/mamma-mia-50830

Don Quijote

Hol? Magyar Állami Operaház

Mikor? Április 13,15,16,19,21,23,30

Miről szól?

A lovagregényeket lelkes gyönyörködéssel olvasó Don Quijote szükségesnek látja, hogy saját dicsőségére és a közjó érdekében beálljon kalandokat kereső kóbor lovagnak. Nem kisebb célt tűz ki maga elé, mint a sérelmek orvoslását, a ferdeségek eligazítását, a jogtalanságok jóvátételét. 

Személyes tapasztalatok alapján merem kijelenteni, hogy a Don Quijote szenvedélyes és örök emlék, amelyet bármely korosztály tátott szájjal és könnyekkel fog díjazni!

Bővebb információ: https://www.jegy.hu/program/don-quijote-133403

Élményekben és nevetésben gazdag színháznézést és vidám pillanatokat mindenkinek, aki a színházak varázslatos világát választja idén áprilisban!