sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Április 19-20-21-én kerül megrendezésre a tavaszi Budapest Fashion Week

Immár 26. alkalommal kerül megrendezésre a hazai divatélet legrégebbi múltra visszatekintő rangos eseménye, a Budapest Fashion Week, amelyre a Starpath Agency is érkezik.
Az idén 15 designer legújabb kollekcióját láthatja majd a közönség. Ukrajnából és a Fülöp-szigetekről is érkezik meghívott vendég tervező, akik már a nemzetközi divatvilágban is letették névjegyüket.

Követve a tradíciót, Mayer Balázs Kenguru főszervező ezúttal is egy nagyon színes palettát állított össze – ahogy fogalmaz: mindig a legfrissebb irányzatokat hozzunk a kifutóra, és igyekszünk a legszélesebb keresztmetszetet mutatni. Figyelemmel kísérjük azt, ami az itthoni és külföldi divatéletben zajlik, mondhatni naprakészek vagyunk a trendekből, ismerjük a nálunk bemutató tervezőket, tudjuk hol tartanak, mi történik velük év közben. A szervezői munka 5 hónap felkészülés és egy nagyon erős hónap amikor kiválasztjuk az adott szezon bemutatásra kerülő kollekcióit, illetve létrehozzuk magát az eseményt. Ez egy nagyon koncentrált és fokozottan összehangolt munkát kíván mindannyiunktól – magától a Budapest Fashion Week teamtől és a designerektől egyaránt.

Mindig a legújabb Fashion Week anyaga áll hozzám legközelebb – árulta el a főszervező, de úgy gondolom az idén különösen színvonalas anyagot sikerült a kifutóra tenni. Egyrészt sokszínű – az egyedi, kézzel készült aprólékos munkát kívánó daraboktól, az alkalmi jellegű haute couture ruhákon át, az egzotikus, Afrikát idéző színes kavalkádon keresztül a társművészetek – a különböző táncokhoz készült, vagy tánc insipirálta darabokig bezárólag egy valóban izgalmas bemutatóra készülünk idén.

Itthon az utcákon sétálva meglehetősen egysíkú képet láthatunk – már ami az öltözködést illeti. Nem vagyunk túl bevállalósak sem a színek, sem a stílusok tekintetében. Mintha két párhuzamos dolog létezne egymás mellett – egyrészt a nagyon visszafogott, mondhatni már-már egyenöltözet jellegű  street fashion és mellett a designerek roppant színes, és önkifejezésre inspiráló világa! 

Több mint 20 évvel ezelőtt döntöttük el, hogy évről-évre megrendezzük a Budapest Fashion Weeket. A szándék az volt, hogy a háromnapos divatünnep alatt közvetlen találkozhasson a divat iránt fogékony közönség a tervezőkkel, hogy legyen egy hely, ahol szezonról-szezonra inspirálódhatunk, ötleteket gyűjthetünk, ismerkedhetünk mi szakmabeliek és a ránk kiváncsi réteg. 

Helyszínünk idén is a Városligeti Műjégpálya díszterme lesz, az egyes napokon 5-5 designer kollekcióját láthatják majd, illetve az egyes tourok között társművészeti bemutatókat nézhetnek meg az érdeklődők.

26. 𝗕𝗨𝗗𝗔𝗣𝗘𝗦𝗧 𝗙𝗔𝗦𝗛𝗜𝗢𝗡 𝗪𝗘𝗘𝗞 2023/ Spring
𝗛𝗲𝗹𝘆𝘀𝘇𝗶́𝗻: Városligeti Műjégpálya / Díszterem /
Budapest, 1146 Olof Palme sétány 5.


𝗞𝗮𝗽𝘂𝗻𝘆𝗶𝘁á𝘀: 18.30, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek


Április 19. szerda : CHARMINA, SKETI, BALÁZS ESZTER, LA GITANILLA FLAMENCA, THE NICHE

Április 20. csütörtök : MAIA, C’EST MOI, VHR, EBONY, MITCH DESUNIA  – a tourok között fellép Banai Sára operaénekes

Április 21. Péntek : ZIMITS ANDREA, EKATERINA CHEPAK, SZABÓ ILONA, SUZA, CLAUDIO DESSI  – a tourok között Virág Judit és a Yoni Tribe produkcióját láthatják.
( a napi sorrend változni fog ! )

𝗕𝗲𝗹𝗲́𝗽𝗼̋𝗷𝗲𝗴𝘆𝗲𝗸𝗲𝘁 a show napjain 18.00 órától, illetve elővételben a helyszínen lehet megvásárolni 12.00 és 17.00 óra között.  Belépő: 4000 HUF/ Nap