sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!
 

Blog

Home / All  / News  / Hogyan tanultak a Bombas társalapítói értékes leckét a skálázásról?

Dave Heath és Randy Goldberg a Bombas társalapítói az elmúlt években számos kihívással és sikerrel szembesültek. Az alapítók tisztában voltak azzal, hogy a termékükkel és az azt körülvevő sztorival nagy dolgokra képesek, de a vállalkozásuk fejlődése során több nehézséggel is szembenéztek, mint amire számítottak.

Az egyik legnagyobb kihívás, amelyet a Bombas vezetése szembe kellett nézzen, az volt, hogyan lehet skálázni az üzletüket anélkül, hogy a minőség és az érték csökkenne. Az alapítók tudták, hogy ha túl gyorsan növekednek, könnyen elveszíthetik azt az alapvető értéket és minőséget, amely miatt az ügyfelek előszeretettel vásárolnak tőlük.

Heath és Goldberg megértették, hogy az üzletüket óvatosan kell skálázni, és lassan, fokozatosan növelni a kapacitást, hogy biztosítsák, hogy a minőség és az érték ne csökkenjen. Az alapítók meggyőződése az volt, hogy a Bombas minőségi termékei és szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a vállalkozásuk lassan, de biztosan növekedjen.

A Bombas sikere nem csak a minőségben és az értékben rejlik, hanem a marketingstratégiájukban is. Az alapítók megértették, hogy a közösségi média és a hatékony marketing stratégia kulcsfontosságú az üzletük növekedésében. A Bombas aktívan részt vesz a közösségi média platformokon, és folyamatosan kommunikál az ügyfelekkel, hogy javítsa az ügyfélszolgálatát és megerősítse a márkáját.

A Bombas társalapítói megtanulták, hogy a vállalkozásuk skálázása nem csak az üzleti növekedésről szól, hanem az érték és a minőség megőrzéséről is. Az alapítók óvatosan növelték a vállalkozásuk kapacitását, és együttműködtek az ügyfelekkel, hogy megtartsák azt a kiváló minőséget és értéket, amely miatt a Bombas vállalkozás olyan sikeres lett.

Forrás: https://www.inc.com/magazine/202303/ali-donaldson/how-bombas-co-founders-learned-a-valuable-lesson-about-scaling.html