sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Ez a marketing szakember minden hírességet Crocs papucsokba öltöztetett Bad Bunny-től Justin Bieberig – most ő az, aki a Stanley Tumbler mögött áll, amelyről nem lehet kitérni

Egy szokatlan pályaút: a marketinges Ryan Berman nem mindig az úton járt, hogy hírességeket öltöztessen a lábbelikbe. Mégis, éppen ezen a területen tette meg a legnagyobb hatást a divatban és kultúrában a Bad Bunny-től Justin Bieberig terjedő hírességekkel.

Most pedig egy újabb kihívás vár rá. Az ősi Stanley márka értékesítési és marketing igazgatójaként Berman azon dolgozik, hogy a márka kifinomultabb megjelenést kapjon, és hogy az emberek életének olyan részévé váljon, amelyről nem lehet kitérni.

A feladat az, hogy hagyományos és kiváló minőségű termékeket kínáljon, amelyek az élet minden területén hasznosak. Ennek a megközelítésnek az eredménye, hogy a Stanley Tumbler a mindenütt jelenlévő, mindenki által ismert italos tartóvá vált.

Berman azonban nem csak az új termékek bevezetésével foglalkozik. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az ő igényeik figyelembe vétele számára nagyon fontos, és nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelek részt vegyenek azokban a döntésekben, amelyek befolyásolják a márka jövőjét.

Berman úgy gondolja, hogy a sikeres márkák azon képességén alapulnak, hogy felismerik az emberek igényeit és azt, hogy az élet minden területén miként tudnak hozzájárulni az emberek életminőségéhez…

Forrás: https://www.inc.com/ali-donaldson/this-marketing-pro-got-crocs-on-every-celebrity-from-bad-bunny-to-justin-bieber-now-hes-the-one-behind-the-stanley-tumbler-you-cant-escape.html