sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / A tegnapi napon elstartolt a Budapest Fashion Week, amelyen mi is részt vettünk!

A tegnapi napon Budapesten került megrendezésre a tavaszi Budapest Fashion Week, amely nagy érdeklődést váltott ki azok körében, akik az aktuális divattrendekkel szeretnek lépést tartani.
Természetesen a neves eseményre a Starpath Agency is meghívást kapott.

Charmina márka kifutása. Fotó: Starpath Agency. /A képek felhasználása engedélyköteles!/

Helyszín idén is a Városligeti Műjégpálya díszterme volt, a tegnapi napon 5 csodálatos tervező kifutását láthattuk: Sketi, La Gitanilla Flamenca, Charmina, Balázs Eszter, The Niche.

A kifutókon olyan ruhák vonultak fel, amelyek az idei szezon legnagyobb trendjeit képviselték. Láthattunk különféle mintákat, színeket és anyagokat, amelyek egyedivé és vonzóvá tették a kollekciókat: a magyar tervezők több új darabot is bemutattak, amelyekkel a nézők elsőként itt ismerkedhettek meg.

Balázs Eszter márka kifutása. Fotó: Starpath Agency. /A képek felhasználása engedélyköteles!/


A divatesemény idén is magas színvonalú volt, és mindenki számára érdekes és izgalmas kifutást kínált már első napon. Külön tetszett számunkra a kifutási sorrend, amely játékosságot, és egy kellő dinamikát adott az egész eseménynek.

The Niche márka kifutása. Fotó: Starpath Agency. /A képek felhasználása engedélyköteles!/

Utolsó kifutó márka a The Niche igazán üde színfolt volt: kollekciójában erősen dominált a barack szín, a csillogás. A sportos és az elegáns stílust esszenciáját ruhakölteményei ügyesen megfogalmazták, amely a közönség tetszését is elnyerték.
Melyik lett a kedvenc ruhakölteményünk? Egyértelműen a Charmina ruhakollekciójának pink darabja, amely a jelenlegi pinkseries kampányunkba is tökéletesen beleilleszkedne!
Csodás fazon, tökéletes nyári darab, amely egy virágsziromra emlékeztet Bennünket. Szívből gratulálunk Ladányi Beátának és csapatának!

Charmina márka kifutása. Fotó: Starpath Agency. /A képek felhasználása engedélyköteles!/


A Starpath Agency számára különösen fontos volt, hogy jelen legyen a divat világának ezen a kiemelkedő eseményén, hiszen ügynökségünk számára különösen fontos a hazai tervezők támogatása, mindemellett pedig a vállalkozások márkavédelme: legyen szó védjegyoltalomról, vagy akár esetükben akár formatervezési/használati mintaoltalomról.
Csapatunkból Baranyai Vivien Kitti képviselte az ügynökségünket, aki a Starpath Agency egyik Influencere.
Találkozzunk jövőre, 2024-ben!

Baranyai Vivi. Fotó: Starpath Agency. /A képek felhasználása engedélyköteles!/