sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / TOP 25 legbefolyásosabb magyar zöld személyiség – GREEN BRANDS gála

A GREEN BRANDS Európa egyik legismertebb zöld tanúsítása, amelyet szakmai zsűri ítélete nyomán termékek, cégek és szolgáltatások nyerhetnek el.

Az EU egyetlen elismert, független tanúsítványának magyar, cseh és szlovák nyertesei először vettek részt ünnepélyes díjkiosztó gálán Budapesten, ahol megkapták a minősítéssel járó trófeáikat és oklevelüket. 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Norbert Lux, a GREEN BRANDS német alapítója is.

Az ünnepélyes alkalomból először, hagyományteremtő jelleggel jelenik meg a TOP25 legbefolyásosabb zöld személyiség listája Magyarországon egy kiadványban, amelyet itt mutattak be a sajtónak. A nyertesekről a száz fenntarthatósági menedzserből és fenntarthatóságot oktató szakemberből álló GB Academy (Green Business Academy) tagsága választotta ki. A lista szereplőit és a kiválasztás módszereit a GB Academy alapítói mutatták be.

A sajtótájékoztatón részevettek:
Norbert Lux, a GREEN BRANDS alapítója (Németország)
Wiszkidenszky András, a GREEN BRANDS közép-európai igazgatója, a GB Academy társalapítója
Lévai Gábor, a GREEN BRANDS Hungary ügyvezető igazgatója, a GB Academy társalapítója.

Photo: Völgyi Attila, Starpath Agency