sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / Önálló Showroomot nyitott a Playa Me márka

A Playa Me márka tulajdonosa Barabás Tímea bejelentette, hogy megnyitotta első önálló showroomját Budapesten, Óbudán.
Az eseményre számos hazai ismert Influencer is ellátogatott, akik elkötelezettek a márka iránt: együtt osztoztak Timi örömében, és sikerében.

A Playa Me showroom a márka új kollekcióját és természetesen a legnépszerűbb termékeinek széles választékát kínálja a vásárlói, érdeklődői számára. Az üzletet azoknak ajánljuk, akik minőségi, divatos és kényelmes fürdőruhát keresnek a következő nyári szezonra, továbbá elkötelezettek a környezetvédelem kapcsán.
Barabás Tímea neve alatt fémjelzett márka fürdő és edzőruháihoz ECONYL alapanyagot használ, amely a tengerből kihalászott PET palackokból, halászhálókból kerül előállításra. Mennyire csodálatos módja ez a tengeri hulladék újragondolásának!


Természetesen a Playa Me továbbra is elkötelezett a minőségi és divatos fürdőruhák tervezése és gyártása iránt, így az új showroom megnyitása lehetővé teszi, hogy az ügyfelek személyes élményt kapjanak a Playa Me termékeiről, és megtalálják a tökéletes fürdőruhát a nyári szezonra.

Az eseményen részt vevők ízletes süteményekkel kényeztették magukat, mindemellett mindenki ajándékcsomaggal távozott, amelyben macaroon válogatás, mandulás vegán szelet, pohárra helyezhető saját tervezésű schruncie, továbbá egy illatozó gyertya is került.

Köszönjük a Starpath Agency partnereinek a támogatásukat, hiszen ez az esemény nélkülük nem lett volna ennyire csodálatos, továbbá szívből gratulálunk a Playa Me márkának ehhez a csodás eseményhez!

Málna The Pastry Shop

Abso Rice

Sassy

Peony Home&Living