sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / News  / A social media fontossága: miért érdemes kiszervezned egy ügynökségnek?

Írta: Tollas Tímea, Starpath Agency

Social media. Te mire asszociálsz elsőként ennek a kifejezésnek a hallatán? Egyből képek, posztok, izgalmas vagy éppen ugyanolyan stílusú tartalmak ugranak fel a lelki szemeid előtt? Bármire is gondolj most, az biztosan nem lehet véletlen!

Adatok, információk és emberek vesznek minket körül. A minket ért folyamatos változásokat és behatásokat pedig nekünk is le kell követnünk. A social media térnyerése egyre fontosabb és lényegesebb szerepet tölt be nem csupán az életünkben, de a vállalkozásunk vagy éppen cégünk mindennapjaiban is.

Úgy érzed, néha azt sem tudod, eszik–e vagy isszák a közösségi oldalakat? Szeretnél minél hatékonyabb és jövedelmezőbb lenni a vállalkozásodon belül, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá a social media segítségével?

Jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis innentől kezdve fontos döntésre szánhatod el magadat, ha igazán szeretnéd és nyitott is vagy rá: add át a stafétát egy hozzáértő ügynökségnek, akik minden erejükkel és tudásukkal azon lesznek, hogy segítsék az online megjelenésedet és a céged sikerességét is feltornázzák. Megugorhatatlan magasságokig akár, ha Te is így akarod!

TOP 4 indok, amiért mindenképpen érdemes megbíznod egy ügynökséget!

Egy ügynökségi szakértő bevonásával nem csak időt takaríthatsz meg magadnak, de egy jelentős mértékű stresszt is leveszel a válladról! Olvasd el a következő érveinket, és a cikk végére mérlegelj: megéri-e kiszervezned a kommunikációt, vagy inkább a saját kezedben tartod az irányítást?

1. Ahogyan már fent írtuk, az állandó posztolás, tartalomgyártás, ötletelés és képfeltöltés sokak számára stresszes feladatnak tűnhet. Amennyiben úgy érzed, nincsen hozzá túl sok érzéked, vagy éppen kreativitás hiányában szenvedsz, ne félj segítséget kérni egy szakértőtől!

2. Az ügynökségek hatékonyak, ügyesek és gyorsak. Gondolj csak bele: amíg te a vállalkozás egyéb fontos ügyeivel bajlódsz, ők a teljes idejüket rászánva dolgoznak a közösségi oldalaidon, eléréseiden, és a reklámban is támogató mankót nyújtanak számodra.

3. Ahelyett, hogy embereket vennél fel erre a könnyűnek tűnő, ám annál felelősségteljesebb és fontosabb feladatra, gondolkozz: nem lenne sokkal hatékonyabb egy nagy ügynökségre bíznod a feladatot? Olyan valakikre, akik már többéves szakmai hozzáértést és referenciákat tudnak felmutatni.

4. Az utolsó érvünk pedig: az ügynökségek kapcsolatrendszerrel, komoly szakmai háttérrel, elszántsággal és maximális megbízhatósságal rendelkeznek! Válassz minket, válaszd a biztonságot és az eredményességet!

A social media izgalmas, sokszínű és nagyon tanulságos világ! Lépj most be Te is az ajtaján, méghozzá velünk karöltve!