sidearea-img-1
Kreatív ügynökségként tudjuk, hogy mindig a maximumot kell kihozzuk minden egyes projectből. Nincsen két egyforma vállalkozás, ahogyan nincs két egyforma kampány sem: számunkra fontos a komfortértzedet: szeretjük éreztetni Veled, hogy fontos vagy!

Blog

Home / All  / Uncategorized  / November 15-17 között nyitja kapuit a Budapest Fashion Week!

Az ősz javában járunk, és a divatrajongók sok mindenért hálásak lehetnek ebben az évszakban. A világ nagyvárosaiban egymás után rendezik meg a legnagyobb őszi divat eseményeket, nincs hiány újdonságokból, érdekes és izgalmas kollaborációkból. Hamarosan belemerülünk az ünnepi szezonba, de előtte még a budapesti kifutón is megmutatjuk a legújabb trendeket.

A Budapest Fashion Week ezúttal is a könnyűségről, a csillogásról, az izgalmas sokszínűségről szól. Játékos egyedi kollekciók, punk, haute coutur és maszkulin öltözékek felvonulása amire számíthatunk.

Ha röviden kellene összefoglalni, hogy milyen lesz az idei Budapest Fashion Week azt mondhatjuk – akár ebben az időszakban a természet: színes, izgalmas, egyszóval kihagyhatatlan a „gardrób kaméleonok” számára.

Az idén 14 tervező legújabb kollekcióját állítjuk kifutóra. Vendégünk lesz az Ukrán származású Sidletskyi – aki merész társításaival máris a jövő nagy reménysége, itt lesz Szerbiából Suzana Peric, aki a múlt hónapban Chicagóban a következő héten pedig Athénban mutatja be kollekcióját, és visszatérő designerünk Olaszországból ELI. B

Természetesen az eseményen ahogyan tavaly is, a Starpath Agency is részt vesz!

Helyszín tekintetében már többször bizonyított és jól bevált a Városligeti Műjégpálya dísz terme. Igyekszünk nagyon tudatosak lenni már a hely kiválasztásakor is. A Városligetben és közvetlen környezetében formálódott Budapest legújabb kulturális negyede, az ide szerveződött társművészetekhez méltó módon kapcsolhatjuk a divattervezést. Már a helyszínválasztással is szeretnénk pozícionálni az eseményt. A Városligeti Műjégpálya kiváló partnerünk ezen a téren.

November 15-16-17-én napi öt divattervező legújabb kreációit láthatja majd a közönség, az egyes tourok közé igyekszünk mindig más művészeti ágakból beilleszteni nívós produkciókat, performanszokat. Idén sem lesz másképp. Tóth Xénia „Stop the War” performanszát illetve Virág Judit and Yoni Tribe produkcióját láthatja majd a közönség.

Program (a napi sorrend még változhat!)

November 15. szerda: SUZA, MELYNDA FELTING, ZIMITS ANDREA, SIDLETSKYI, DAEMON

Az egyes tourok között fellépő művész: Tóth Xénia „Stop the War” performance

November 16. csütörtök: C ‘EST MOI, THE NICHE, NAVONA, SUZANA PERIC

Az egyes tourok között fellépő művész: Virág Judit and Yoni Tribe

November 17. Péntek: SZABÓ ILONA, BRAUNITZER BORBÁLA, TAMKA, ELI. B, NORBI RAMONE

Kapunyitás: 18.30, a divatbemutatók 19.00 órakor kezdődnek

Helyszín: Városligeti Műjégpálya Díszterem –  Budapest, 1146. Olof Palme sétány 5.

Jegyek elérhetőek: az esemény napján a helyszínen 5000.-HUF / nap